Prostori Golf kluba Zlati grič se nahajajo na Dobravi pri Slovenskih Konjicah. Zunanje vadbišče se razprostira na 5 hektarjih veliki površini. Dobro vzdrževano vadbišče nudi vadbo dolgih udarcev, kratke igre in udarcev iz peščenih ovir. Na razpolago za vadbo je tudi velika zelenica za puttanje. 

Pitch in put igrišče s tremi zelenicami nudi dobre pogoje začetnikom za vadbo. Igrišče za kratko igro pa predstavlja izziv vsem golfistom. Vsak ponedeljek in soboto imajo člani golf kluba Zlati grič brezplačne ure pri golfskih učiteljih.

Golf klub Zlati grič vam nudi:

  • individualno vadbo
  • možno je najetja golfskega učitelja 
  • udeležbo na golfskem tečaju
  • prostor za piknike
  • zimski vrt s televizijo in z golfskim sporedom za ogled turnirjev
  • klubsko sobo z bilijard mizo in brezžičnim internetom.

Leta 2007 je golfsko vadbišče doživelo temeljito prenovo. Uredile so se garderobe, toaletni prostori, klubski prostori, terasa in zimski vrt. Golfsko igrišče je dobilo pokriti nadstrešek za vadbo v slabem vremenu. Opravljenega je bilo veliko prostovoljnega dela. Klub se je finančno zelo angažiral, prav tako tudi posamezniki. V letu 2016 je golfsko vadbišče ponovno zelo zaživelo.  

Vsak član lahko kupi klubsko kartico za vadbišče, ki mu omogoča neomejeno vadbo skozi celo sezono. Golfsko vadbišče je odprto vsak dan v primeru lepega vremena. Na razpolago je avtomat za žogice, ki deluje na kovance ali klubske kartice. 

 

Indoor center Zlati grič se nahaja nasproti vadbišča v prvem nadstropju. Odprt je bil leta 2011. V centru je skozi celotno zimsko sezono možna individualna vadba ali organizirana vadba pod nadzorom golfskih učiteljev. Tedensko se izvaja tudi prilagojen fitnes program za golfiste. Člani golf kluba Zlati grič imajo enkrat tedensko brezplačno vadbo z golfskim učiteljem. 

Na razpolago je golfski simulator, kjer je možno v zaprtem prostoru odigrati golfsko igro.

Golf Klub Zlati grič
Dobrava Pri Konjicah 6
3210 Slovenske Konjice

Davčna. št. :   42796644

Transakcijski račun : SI56 6100 0000 6451 526 (Delavska hranilnica d.d.),

SWIFT: HDELSI22

Kontakt Golf klub Zlati grič (tečaj igre golfa, treningi, indoorcenter)

E-pošta: golfklub@zlati-gric.si

G: +386 51 630 444

Trženje Golf klub Zlati grič

E-pošta: golfklub.zlatigric@gmail.com