Fotografski natečaj “GOLF MED VINOGRADI”

Komu je namenjen natečaj?

Natečaj je namenjen vsem polnoletnim osebam in je brezplačen.

Tema natečaja

Tema natečaja je “Golf med vinogradi”. Udeleženci so vabljeni, da skozi fotografije prikažejo lepoto okolja in igre golfa.

Čas trajanja natečaja

Natečaj se prične 1. 6. 2020 in traja do vključno 30. 10. 2020.

Tehnične zahteve fotografije

Fotografija mora biti v formatu JPEG v najmanjši velikosti 3600X2400 (širina X višina) ali v večji z enakim razmerjem stranic (3:2).

Dovoljene so tako barvne kot črno-bele fotografije.

Dovoljene so le horizontalne postavitve fotografij (zaradi formata okvirjev na razstavi). Fotografiji mora biti priloženo ime in priimek avtorja in ime/naslov fotografije.

Fotografije, ki ne bodo ustrezale razpisnim pogojem bodo izločene.

Način sodelovanja in dostava fotografij

Na natečaju lahko posameznik sodeluje z največ petimi (5) fotografijami. Fotografije se pošljejo na e-mail: golfklub@zlati-gric.si ali golf@zlati-gric.si.

Razstava izbranih del

Razglašenih bo 30 najbolje ocenjenih fotografij po mnenju žirije. Te fotografije bodo tudi razstavljene. Golf klub Zlati grič bo na lastne stroške pripravil in natisnil izbrane fotografije za razstavo. Razstava bo v prostorih podjetja Zlati grič d.o.o. z otvoritvijo 7. november 2020. Na sami razstavi in na socialnih omrežjih Facebook in Instagram, bo mogoče glasovati za najboljše fotografije.

Po razstavi bo izdan koledar za leto 2021, ki bo vseboval 13 najbolje ocenjenih fotografij (skupna ocena glasovanja in žirije).

Žirija

Žirijo, ki bo ocenila izdelke sestavljajo:

  • fotograf Aleš Fevžer,
  • oblikovalec Matic Šerbelj,
  • Silvo Žižek direktor podjetja Zlati Grič.

Nagrade in podelitev nagrad

Izbrana bo zmagovalna fotografija po oceni žirije.

Nagrada – dve nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v VINOGRADNIŠKEM DVORCU ter igranjem golfa na GOLF IGRIŠČU ZLATI GRIČ – bo podeljena na slavnostnem dogodku ob zaključku sezone 27. 11. 2020.

Koledar natečaja

Rok za dostavo del – med 1. 6. in 30. 10. 2020
Izbor del – med 2. in 5. 11. 2020
Otvoritev razstave – 7. 11. 2020
Podelitev nagrad – 27. 11. 2020

Organizator si pridržuje pravico da dela razstavi, objavi in kopira za potrebe natečaja oziroma dela uporablja v medijih, socialnih omrežij in tiskovinah.

Vsi avtorji, katerih dela bodo izbrana med 30 najbolje ocenjenih fotografij bodo o rezultatih obveščeni na svoj elektronski naslov.