Plačilo članarine 2018 –

Letna članarina za člane znaša 110 €, za plačila po 15. 2. 2018 pa znaša članarina 120 €.
Letna članarina za mladince od 14. do 18. leta znaša 60 €, za osnovnošolce ali mlajše je članarina brezplačna.
Letna članarina za B člane kluba znaša 60 €.
Neomejena uporaba vadbišča in indoor centra Dobrava znaša 90 €.

Transakcijski račun: SI56 6100 0000 6451 526

Na UPN nalogu znesek glede na ustrezno članarino in neomejeno vadbo napišete sami. Vljudno vas prosimo za čimprejšnje plačilo članarine.

 

CENIK IGRALNIN IN LETNIH KART V LETU 2018 – GOLF IGRIŠČE ZLATI GRIČ

Informacije – golf igrišče na tel: 041 780 405 oz. na mail: golf@zlati-gric.si in na internetni strani: www.zlati-gric.si

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Spoštovane golfistke, spoštovani golfisti!

Pošiljamo vam povabilo v golfsko sezono 2018.

Vsem novoletnim željam in zaobljubam se pridružujemo tudi člani golf kluba Zlati grič in vam želimo vse dobro. Prav tako pozdravljamo naše nove članice in člane, ki so se nam pridružili v lanskem letu.

Pogled v preteklo sezono pove, da je bila zelo uspešna. Mnogi igralci so izboljšali handikepe in prikazali vrhunske igre, veliko različnih igralcev našega kluba je v svojih tekmovalnih kategorijah doseglo izvrstne uspehe. Igranje na vedno odlično pripravljenem igrišču Zlati grič se je odvijalo vse do konca novembra.

Plani za sezono 2018 so pripravljeni. Želimo, da bi se člani v golf klubu Zlati grič prijetno počutili in se radi vračali na vadišče Dobrava in igrišče Zlati grič. Golf klub bo tudi v letošnji sezoni organiziral družabne turnirje, organiziral in vodil ligo Zlati grič in medklubska srečanja. Na spletni strani www.golfzlatigric.si bodo objavljeni vsi dogodki, načrtovani v letu 2018. Obvestila o dogodkih vam bomo posredovali tudi na vaše elektronske naslove (v primeru, da ne prejemate obvestil nam sporočite svoj elektronski naslov).

Golf klub Zlati grič ima nov elektronski naslov: golfklub@zlati-gric.si.

Vsem članom golf kluba Zlati grič (A in B člani) je namenjeno vadišče in indoor center Dobrava , kjer za doplačilo 90 € dobi vsak član možnost neomejene vadbe na vadišču v sezoni 2018, uporabo picth & put igrišča, vadbenega greena ter enkrat tedensko vadbo pod strokovnim vodstvom. V ceno je vključena tudi neomejena uporaba zimskega indoor centra, kjer poteka samostojna, skupinska in vodena vadba. Možna je vadba začetnih udarcev, kratke igre, puttanja in uporaba golfskega simulatorja. Tudi v indoor centru poteka enkrat tedensko vadba golfa pod strokovnim vodstvom ter enkrat tedensko fizična priprava.

Tedenske brezplačne učne ure in letna karta za vadišče bosta sigurno naredila napredek v vašem golfskem znanju, vam dala zagon za vadbo in posledično znižala vaš HCP.

Golfsko znanje pa lahko nadgrajujete tudi z individualnimi urami pri učiteljih golfa.

Golf klub bo podprl člane, ki želijo tekmovati v različnih ligah, ki jih organizira Golf zveza Slovenije: ženska liga, moška članska liga, mid-amaterska liga in seniorska liga. Vljudno prosimo, da nam do konca meseca februarja sporočite na elektronski naslov golfklub@zlati-gric.si, če bi želeli v kateri izmed lig nastopati. Na osnovi prijav se bodo oblikovale ekipe, ki bodo zastopale naš klub.

Prav tako bodo imeli vsi člani popust pri nakupu igralnin in letnih kart na igrišču Zlati grič. Letno karto lahko člani kupijo direktno v podjetju Zlati grič ali na recepciji igrišča (03 7580 362 ali 041 780 405).

Golf klub Zlati grič bo organiziral tečaje za nove golfiste. Vadbeni center Dobrava omogoča odlično vadbo in ponuja priložnost prav vsem, ki jih golf zanima, pa do sedaj niso prestopili praga kluba. Povabite prijatelje, znance, interesente v našo družbo, predstavite jim možnost opravljanja golfskega tečaja pod strokovnim vodstvom profesionalnega učitelja. Prijave že zbiramo preko elektronske pošte golfklub@zlati-gric.si.

Šola mladinskega golfa bo organizirana v več starostnih skupinah (predšolska mladina, osnovnošolska mladina, srednješolci, tekmovalci..) in na različnih nivojih. Že danes vabimo vse mlade, ki jih golf zanima, da se vpišejo v šolo golfa. Starost ni pomembna, niti stopnja znanja, saj je šola golfa namenjena kontinuiranemu napredovanju in učenju golfa od začetka pa do tekmovalnega golfa.

Lepo je srečati člane našega kluba na igriščih širom po Sloveniji, kjer s svojo golfsko kulturo, poznavanjem pravil, tekmovalnimi uspehi in dobro voljo predstavljamo naš golf klub Zlati grič. Brez vas, cenjene golfistke in golfisti, tega ne bi bilo. Naj tako ostane tudi v naprej. Želja vodstva kluba pa je, da bi članom golf kluba Zlati grič ponudili celotno golfsko doživetje Zlatega griča in še nekaj več.
V prilogi vam pošiljamo univerzalni prenosni nalog, ki je namenjen za plačilo letne članarine golf klubu Zlati grič.
Golf zveza Slovenije pričakuje plačila članarin do srede meseca februarja, po tem roku se članarina poveča za 10 €.

Naj vam sezona 2018 prinese vse dobro in veliko veselja v golfu. Dobrodošli v klubu.

Slovenske Konjice, december 2017

Članarina golf klub Zlati grič 2018